21
Aug
2014
Aftonbladet Dagens Industri Expressen Lunarstorm Spraymail
Bankinlogg Dagens Nyheter Hotmail Passagen Svenska Dagbladet
skrattarkivet tipsa oss om oss annonsera gör dagens skratt till din startsida
Åskväder !
Är du inte rädd att vara utomhus när åskan går ? Nej för jag har blixtlås i gylfen
Göran Karlsson skicka vidare »
dagensskratt
Är du inte rädd att vara utomhus när åskan går? Nej för jag har blixtlås i gylfen !
Göran Karlsson skicka vidare »
Hur visste...
Magnus står och beundrar en vacker staty hos en bildhuggare. "Var har du fått tag på den, frågar han." "Den har jag huggit fram ur ett marmorblock." "Men hur kunde du veta att den fanns därinne?" -------------------------------------------------------------------------------- Magnus står och beundrar en vacker staty hos en bildhuggare. "Var har du fått tag på den, frågar han." "Den har jag huggit fram ur ett marmorblock." "Men hur kunde du veta att den fanns därinne?"
Pelle i Dalarna skicka vidare »
Konjak
Edvin var mycket gammal och sjuk. Dom närmast anhöriga var samlade. Det var uppenbart för alla att Edvins dagar var räknade. Därför vågade en av döttrarna fråga om det var något Edvin önskade innan livet var slut. "Ja, en sup konjak vore bra" tyckte Edvin. Efter lite rännande fick dom fram ett glas med konjak. Men Edvin var så svag och darrig att det mesta hamnade på täcket, varpå han sa: "Det skall då djävlas ända in i det sista!"
FT skicka vidare »
Vackert
På utsiktsberget: "Älskling, se så vackert det är nere i dalen!" "Jaa, jag kan inte förstå varför du skulle släpa mig hit upp!"
Olle skicka vidare »
Ja men..
"Ni har erkänt att ni har kallat käranden för fähund. Det blir tio dagsböter. Är det något ni vill tillägga?" "Ja, men jag har inte råd."
Ingemar skicka vidare »
Knappast
Uppsnappat gräl innifrån grannens: "Din idiot, jag skulle lika gärna kunna vara gift med fan själv!" tjöt hon. "Knappast," skratta han, "det vet du väl att så nära släktingar kan inte gifta sig med varandra!"
Lollo i Örebro skicka vidare »
Öööö...
Turistbussen stannar vid bondgården och stockholmsdamerna vandrar runt, guidade av ägaren. De kommer till ladugården och en av damerna undrar: "Har ni fortfarande kor kvar?" "Javisst. Varför skulle jag inte det?" "Otroligt. Kan det löna sig nu när man överallt kan köpa mjölk i pappförpackningar?"
Rosa skicka vidare »
Råttor
Albert låter tidningen långsamt falla, vänder sig mot hustrun och säger: "Det är otroligt. Det står här i tidningen att det finns 20 miljoner råttor i New York." "Typiskt amerikaner, kommenterar hustrun. Det vore väl bättre att utrota dem än att räkna dem!"
WC skicka vidare »
Familjen Hjort!
"Har du hört att familjen Hjort har bytt namn till Persson?" "Nej, varför då?" Därför att Persson är lättare sagt än Hjort!
Emil & Ida skicka vidare »
90-åringen
Fotografen var utsänd för att ta en bild av en dam som fyller 90 år. När han går säger han: "Jag hoppas verkligen kunna komma tillbaka och ta en bild när moster fyller 100 år." 90 åringen svarar direkt: "Ja, det ska nog gå bra. Han ser ju så frisk och kry ut."
Uno skicka vidare »
2 myggor
Två myggor satt på Robinson cruse och prata. Så sa den ene:"Nä, nu sticker jag. Vi syns på Fredag."
Janne i lianen skicka vidare »
Hembränt
Som alla vet är det förbjudet att bränna hemma. Men Börje blir avslöjad med att ha en stor, fin apparat vilket naturligtvis också är emot lagen. Länsman stämmer Börje inför tinget för hembränning. Börje försvarar sig med att han inte har bränt — han har bara apparaten som prydnad hemma. Detta hjälper dock inte, och Börje får böta, men samtidigt stämmer han länsman för våldtäkt. "Har ni bevis?" fråga rättens ordförande. "Nej, det har jag inte", svarar Börje, "men jag vet att han har en apparat för det!"
GalneGunnar skicka vidare »
Skryt....
"Kors vad du skryter, snart påstår du väl att dina förfäder var med på Noaks ark!" "Nej, de hade egen båt!"
Ted skicka vidare »
Skrothögen
Polisen till den nervöse föraren: "Det här skrothögen vägrar jag kalla bil!" "Vilken tur, jag har nämligen inget körkort."
ID skicka vidare »
Busschauffören
En nybliven busschaufför krockade på sin första busstur. Polisen kom och frågade busschauffören vad som hänt. Busschauffören svarade: "Inte vet jag, jag var bak i bussen och sålde biljetter."
Yngve Stockholm skicka vidare »
Varför??
- Varför köpte tefatet en massa skog? - Hon ville bli tallrik.
Grannen skicka vidare »
Annonsen
Susanne var i sen 30 års ålder och fortfarande ogift. Hon hade liksom bara svårt att träffa män. De män hon mot förmodan träffade visade sig vara skitstövlar. Till slut så bestämde hon sig att sätta in en annons i tidningen. Hon skrev: "Söker en man som inte kommer att slå mig, som inte kommer att lämna mig och som är bra i sängen." Flera dar gick och hon hade inte fått något svar på annonsen. En dag när hon var nere i källaren och tvättade, knackade det på dörren. Hon gick upp och öppnade och där satt en man i rullstol som varken hade armar eller ben. - Kan jag hjälpa dig? frågade hon. - I’m the man in your dreams! sa han. - VA? - Jag läste din annons i tidningen och jag är den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig eftersom jag inte har några armar. Jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben. - Men är du bra i sängen då? frågade hon. - Hur tror du jag knackade på dörren...
Gurkan skicka vidare »
Lasseman erkänner....
Lasseman var döende och hustrun satt vid sängkanten. Han tittade upp och sa svagt: - Jag har något jag måste bekänna. - Det finns ingen anledning att du gör det, svarade hans fru tröstande. - Jo, sa han. Jag vill dö i frid. Jag har legat med din syster, din bästa vän, hennes bästa vän, och din mor... - Jag vet, så nu är det bara att vila och låta giftet verka.
Lasse i Malmö skicka vidare »
Nygifta
Den nygifte mannen till sin vackra fru: - Du måste ha det helt klart för dig, att på lördagar ska jag på fotbollsmatcher, fredagar och onsdagar ska jag på puben med grabbarna, och tisdagar spelar jag golf! - Ja, ja! svarade hon. Men du ska veta att här hemma knullas det varje kväll klockan 20:00 antingen du är här eller inte!
Bibbi skicka vidare »
   

Vår tanke med dagensskratt.se är att den skall vara Sveriges roligaste och bästa start- och söksida!
Vi har samlat Sveriges bästa och mest besökta sidor åt våra användare,
på en och samma sida, allt för att man enkelt och effektivt skall kunna hitta det man söker.

Här finner du även roliga historier, insända av våra besökare.
Vad kan vara bättre än att börja en dag framför datorn med ett gott skratt?

Dagensskratt.se ägs av anteloope.com, ett internetföretag som bygger och driver olika sajter.