21
Nov
2014
Aftonbladet Dagens Industri Expressen Lunarstorm Spraymail
Bankinlogg Dagens Nyheter Hotmail Passagen Svenska Dagbladet
skrattarkivet tipsa oss om oss annonsera gör dagens skratt till din startsida
Snön kommer....
Sven-Tage och hans blonda fru bor i Östersund. En vintermorgon när de åt frukost hörde de nyhetsuppläsaren på lokalradion säga: - Vi kommer att få 8-10 cm snö idag. Vi vill därför att ni parkerar er bil på den sida av gatan som har jämna husnummer, så att snöplogen kan komma fram. Varpå Sven-Tages fru går ut och flyttar bilen. En vecka senare, när de än en gång äter frukost, hör de följande meddelande på nyheterna: - Vi väntar in ett nytt snöoväder idag, och räknar med snömängder på ca 15-20 cm. Snöröjarna är tacksamma om ni parkerar bilen på den sida av gatan som har udda husnummer, så att snöplogen kommer fram. Sven-Tages fru går lydigt ut och parkerar bilen på den sida vägen som nyhetsuppläsarna nämnde. Nästa vecka utspelas samma scenario ännu en gång. Nyhetsuppläsaren meddelar att det väntas mer snö. - Vi räknar med 14-16 cm snö idag, vi vill därför be alla att parkera era bilar på den.... Då försvinner strömmen och radion tystnar. Sven-Tages fru blir mycket upprörd, och med ett bekymrat ansiktsuttryck säger hon till sin man: - Älskling, jag vet inte vad jag ska ta mig till. På vilken sida av gatan ska jag nu parkera bilen? Du vet, så att snöplogen kommer fram. Med den kärlek och förståelse i rösten, som alla män som är gifta med blondiner alltid har, säger Sven-Tage: - Men älskling, kan vi inte låta bilen stå kvar i garaget i dag?
Brunetten skicka vidare »
Perra kör bil!!
Perra var ute och körde bil när en ursnygg tjej i åtsittande shorts och minimal top stod och liftade vid sidan av vägen. Som sann gentleman stannade Perra och erbjöd henne skjuts. Väl i bilen började han flörta med henne. Hon var med på noterna och när hon märkte att det blev trångt i Perras byxor tog han fram hans mandom och började runka den. Perra blev givetvis distraherad av detta och det bar sig inte bättre än att körde av vägen och körde in i ett träd med en ordentlig smäll. När Perra vaknade till liv igen låg han på en bår och ambulansmännen skulle just bära iväg honom. Perra började tjuta av smärta och ambulansmännen sa åt honom att lugna ner sig. - Du har ju haft tur, titta på tjejen i trädet. Hon är död. - Men ser ni inte vad hon har i handen, utbrast Perra förtvivlat...
BG skicka vidare »
Badarna
Det var fältövning för kavalleriregimentet. Överstens dotter hade tjatat sig till att få följa med ut på sin egen häst. Det var en varm sommardag så översten gav tillstånd till att mannarna skulle få bada. Medan mannarna nakna gick ner i älven satt översten och dottern på sina hästar på lite avstånd. Dottern bad att få låna fadern kikare. Lite generad gav översten henne kikaren. Dottern råkar dock vända kikaren bak och fram. - Så små dom är, utbrister dottern när hon tittar i den bakvända kikaren. - Ja, hmr, det är nog för att det är så kallt i vattnet, svarar översten...
Jörgen i Umeå skicka vidare »
Nya kamren
Sekreterarna pratade om den nye stilige kamrern. - Så snyggt han klär sig. - Ja, och så snabbt...
Blondin Ulla skicka vidare »
Varm dag...
Samtal mellan 2 tjuvar: - Otroligt vad varmt det är idag... - Jaa, vi borde ringa polisen och be dom skugga oss.
Björnligan skicka vidare »
Har ni hört den???
- Kapten, vi har siktat ett fientligt fartyg. - Bra. Hämta en flaska brännvin och min röda skjorta, säger kaptenen. Några dagar efter att de vunnit slaget kommer matrosen igen. - Kapten, vi har siktat två fientliga fartyg. - Bra. Hämta två flaskor brännvin och min röda skjorta, säger kaptenen. Matrosen hämtar det och frågar kaptenen: - Varför behöver Kapten spriten och den röda skjortan? Kaptenen svarar: - Spriten gör mig modig. Och blir jag skadad, så ser ni inte det eftersom min skjorta är röd. - Några dagar efter att de vunnit slaget kommer matrosen ännu en gång. - Kapten, vi har siktat fyra fientliga fartyg... - Bra. Hämta fyra flaskor brännvin och mina bruna byxor...
Knasen skicka vidare »
Snabba pengar
Det var två unga pojkar i Rom som kom hem med en 20-euro sedel och en 50-euro sedel. Mamman frågade dom hur dom fått så mycket pengar. - Vi stod utanför bordellen, sa den ene pojken, när en farbror kom ut. Då sa vi till farbrorn att vi visste var farbrorn varit. Då gav han oss 20 euro för att vi skulle vara tysta. - Sen följde vi efter honom, sa den andre pojken, och när han kom hem rusade vi fram och sa nu visste vi var farbrorn bodde. Då fick vi 50 euro för att hålla tyst. - Så förskräckligt ni har betett er, utbrast mamman, det är en synd. Nu går ni genast till kyrkan och biktar er. Pojkarna gjorde som mamman sa och gick iväg till kyrkan. Efter ett tag kom de hem mycket glada med 100 euro, nu visste de var farbrorn arbetade...
Gurkan skicka vidare »
Smart....
Villiga Vera flörtade vilt med osmarte Oskar. Oskars pappa var rik och han skulle få ärva. Tyvärr hade han inte fått ärva så mycket förstånd. En vacker sommarkväll frågade Vera om de inte kunde ta Oskars pappas bil och åka en sväng. - Jo det kan vi väl, sa Oskar. De körde ut på landet och efter en stund frågade Vera om de inte kunde stanna i dungen och ha det lite mysigt. - Jo det kan vi väl, sa Oskar. Han stannade och de gick ut bilen och la sig under ett träd. Vera gosade med Oskar utan att det hände något. Vera fortsatte och till slut drog hon ner Oskars gylf och tog fram hans mandom. Vera fick ner sina trosor och upp kjolen och la sig på rygg. Inget händer. - Ska jag behöva stoppa in den också, fräser en arg Vera. - Ja gör det, säger Oskar, pappa skulle inte tycka om att jag kommer hem med pitten ute...
Hugo Larsson skicka vidare »
Olagligt
Som alla vet är det förbjudet att bränna hemma. Men Börje blir avslöjad med att ha en stor, fin apparat vilket naturligtvis också är emot lagen. Länsman stämmer Börje inför tinget för hembränning. Börje försvarar sig med att han inte har bränt — han har bara apparaten som prydnad hemma. Detta hjälper dock inte, och Börje får böta, men samtidigt stämmer han länsman för våldtäkt. "Har ni bevis?" fråga rättens ordförande. "Nej, det har jag inte", svarar Börje, "men jag vet att han har en apparat för det!"
Åke i Nora skicka vidare »
Åskväder !
Är du inte rädd att vara utomhus när åskan går ? Nej för jag har blixtlås i gylfen
Göran Karlsson skicka vidare »
dagensskratt
Är du inte rädd att vara utomhus när åskan går? Nej för jag har blixtlås i gylfen !
Göran Karlsson skicka vidare »
Hur visste...
Magnus står och beundrar en vacker staty hos en bildhuggare. "Var har du fått tag på den, frågar han." "Den har jag huggit fram ur ett marmorblock." "Men hur kunde du veta att den fanns därinne?" -------------------------------------------------------------------------------- Magnus står och beundrar en vacker staty hos en bildhuggare. "Var har du fått tag på den, frågar han." "Den har jag huggit fram ur ett marmorblock." "Men hur kunde du veta att den fanns därinne?"
Pelle i Dalarna skicka vidare »
Konjak
Edvin var mycket gammal och sjuk. Dom närmast anhöriga var samlade. Det var uppenbart för alla att Edvins dagar var räknade. Därför vågade en av döttrarna fråga om det var något Edvin önskade innan livet var slut. "Ja, en sup konjak vore bra" tyckte Edvin. Efter lite rännande fick dom fram ett glas med konjak. Men Edvin var så svag och darrig att det mesta hamnade på täcket, varpå han sa: "Det skall då djävlas ända in i det sista!"
FT skicka vidare »
Vackert
På utsiktsberget: "Älskling, se så vackert det är nere i dalen!" "Jaa, jag kan inte förstå varför du skulle släpa mig hit upp!"
Olle skicka vidare »
Ja men..
"Ni har erkänt att ni har kallat käranden för fähund. Det blir tio dagsböter. Är det något ni vill tillägga?" "Ja, men jag har inte råd."
Ingemar skicka vidare »
Knappast
Uppsnappat gräl innifrån grannens: "Din idiot, jag skulle lika gärna kunna vara gift med fan själv!" tjöt hon. "Knappast," skratta han, "det vet du väl att så nära släktingar kan inte gifta sig med varandra!"
Lollo i Örebro skicka vidare »
Öööö...
Turistbussen stannar vid bondgården och stockholmsdamerna vandrar runt, guidade av ägaren. De kommer till ladugården och en av damerna undrar: "Har ni fortfarande kor kvar?" "Javisst. Varför skulle jag inte det?" "Otroligt. Kan det löna sig nu när man överallt kan köpa mjölk i pappförpackningar?"
Rosa skicka vidare »
Råttor
Albert låter tidningen långsamt falla, vänder sig mot hustrun och säger: "Det är otroligt. Det står här i tidningen att det finns 20 miljoner råttor i New York." "Typiskt amerikaner, kommenterar hustrun. Det vore väl bättre att utrota dem än att räkna dem!"
WC skicka vidare »
Familjen Hjort!
"Har du hört att familjen Hjort har bytt namn till Persson?" "Nej, varför då?" Därför att Persson är lättare sagt än Hjort!
Emil & Ida skicka vidare »
90-åringen
Fotografen var utsänd för att ta en bild av en dam som fyller 90 år. När han går säger han: "Jag hoppas verkligen kunna komma tillbaka och ta en bild när moster fyller 100 år." 90 åringen svarar direkt: "Ja, det ska nog gå bra. Han ser ju så frisk och kry ut."
Uno skicka vidare »
   

Vår tanke med dagensskratt.se är att den skall vara Sveriges roligaste och bästa start- och söksida!
Vi har samlat Sveriges bästa och mest besökta sidor åt våra användare,
på en och samma sida, allt för att man enkelt och effektivt skall kunna hitta det man söker.

Här finner du även roliga historier, insända av våra besökare.
Vad kan vara bättre än att börja en dag framför datorn med ett gott skratt?

Dagensskratt.se ägs av anteloope.com, ett internetföretag som bygger och driver olika sajter.